BEDRIJFSMASSAGE

Ziekteverzuim is een kostbare aangelegenheid. Kosten waaraan gedacht kan worden zijn verzekeringen, premies, hoge vervangingskosten, overwerkkosten. Daarnaast kan de productie stagneren, levert ziekteverzuim een hogere werkdruk op voor de overige medewerkers en kan bij langdurig verzuim de omzet teruglopen.

Medewerkers die goed in hun vel zitten, presteren beter en verzuimen minder. Bedrijfsmassage is één van de preventieve maatregelen die u als werkgever kunt nemen bij het voorkomen van ziekteverzuim. Bedrijfsmassage houdt u en uw werknemers fit en gezond. Het laat ook uw betrokkenheid zien bij het welzijn van uw werknemer.

Door het aanbieden van bedrijfsmassage speelt u in op de volgende punten:

  1. Preventie van werkgerelateerde klachten.
  2. Minder en korter ziekteverzuim.
  3. Een betere hantering van werkdruk.
  4. Een betere werksfeer.
  5. Een betere werkhouding en een optimaal gebruik van de werkplek.
  6. Een beter lichaamsbewustzijn, wat klachten voorkomt.
  7. Gemotiveerde, gewaardeerde medewerkers.
  8. Fiscale voordelen

Bodycheck Sport- en Ontspanningsmassage levert bedrijfsmassages (tafelmassages) op maat. Afhankelijk van wensen en budget zijn er verschillende mogelijkheden.

Naast bedrijfsmassages kunnen medewerkers die meer tijd en aandacht nodig hebben voor herstel buiten werktijd bij ons behandeld worden, zodat uw werknemers behandeld worden door iemand die hun achtergrond en problematiek kent.

Om u te laten ervaren wat bedrijfsmassage van Bodycheck Sport- en Ontspanningsmassage voor u en uw werknemers kan betekenen, bieden wij u de mogelijkheid van een proefmassage aan. Tijdens deze proefmassage zullen 3 behandelingen van 20 minuten worden gegeven.

Deze behandelingen worden aan u gefactureerd tegen incidenteel tarief. Mocht u hierna besluiten om  voor langere tijd een massagecontract af te nemen, dan wordt het bedrag van de proefmassage in mindering gebracht op de eerste maandfactuur.

Wilt u weten wat Bodycheck binnen uw bedrijf kan betekenen? Bel snel voor informatie of een afspraak: 06-30422430.

 

.