VOEDING

www.goherbalife.com/bodycheck

Of het nu gaat om een paar kilo eraf, het ondersteunen van een sportieve prestatie met de juiste voeding, meer energie krijgen door het aanpassen van voeding, afstemming voeding en beweging, gewichtsconsulente en welzijnscoach Willeke Mierop kan u helpen.
Op basis van een voedingsanalyse en een lichaamsanalyse wordt een persoonlijk programma voor u samengesteld en krijgt u adviezen waarmee u uw persoonlijke doelstellingen kunt behalen.
Tijdens de intake wordt een beginmeting gedaan en worden uw doelstellingen besproken. Hieruit rolt een voedingsplan en eventueel een bewegingsadvies.

Gedurende een periode wordt u gecoacht en krijgt u informatie waardoor u leert welke keuzes passen in een gezonde en actieve levensstijl. Regelmatig wordt u gemeten en gewogen om uw vorderingen te kunnen volgen.
Ook voor advies op het gebied van sportvoeding bent u bij Bodycheck aan het juiste adres.
De juiste voeding, afgestemd op uw sportieve inspanningen, zorgen voor een betere prestatie en een sneller herstel!
Voeding speelt een belangrijke rol in ons leven, maar de kracht hiervan wordt door veel mensen nog onderschat. Mensen hechten veel waarde aan snel en makkelijk eten, maar hierdoor worden niet altijd de meest gezonde keuzes gemaakt.

Ongeveer de helft van alle Nederlanders heeft overgewicht, ongeveer 13% hiervan heeft obesitas. Overgewicht komt het meest voor bij mannen, obesitas komt meer voor bij vrouwen.
Het bepalen van overgewicht of obesitas vindt plaats op basis van het BMI (een rekenverhouding tussen lengte en gewicht).
De kwaliteit van onze voeding is ook achteruit gegaan. Gewassen worden opgekweekt, bespoten met bestrijdingsmiddelen en met hormonen bewerkt om het gewenste uiterlijk voor de consument te creëren. Mede door de snelle groei en de verarmde bodem bevatten onze groenten en fruit steeds minder goede voedingstoffen, vitamines en mineralen.
Onze snelle en dynamische levensstijl, de verhoogde luchtvervuiling en grotere blootstelling aan straling etc. geven een extra belasting voor ons lichaam, waardoor we eigenlijk nog meer behoefte hebben aan goede voedingsstoffen.

Omdat we met ons huidige voedingspatroon niet meer binnen krijgen wat we nodig hebben, ontwikkelen we tekorten. Die tekorten zorgen voor allerlei vage klachten en op de langere termijn kunnen deze uitmonden in serieuze klachten/aandoeningen.
Wilt u weten wat Bodycheck voor u kan betekenen? Bel vrijblijvend voor informatie of een afspraak: 06-30422430.
Bodycheck werkt o.a. met Herbalife. Kijk op www.herbalife.com voor meer informatie.

 

..